The Orville: Fox obnovio MacFarlaneovu seriju za drugu sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
The Orville: Fox obnovio MacFarlaneovu seriju za drugu sezonu

The Orville: Fox obnovio MacFarlaneovu seriju za drugu sezonu

Foxova znanstveno-fantastična serija nije se baš proslavila fantastičnim rezultatima gledanosti, ali kako je sve drugo dosta lošije od nje – onda su i Orvilleove brojke dovoljno dobre za obnovu. Premijera je privukla skoro devet milijuna gledatelja (četrnaest milijuna preko svih platforma i u Live+3 i Live+7 mjerenju), a u novom terminu četvrtkom serija privlači četiri-pet milijuna gledatelja (oko deset milijuna kad se sve zbroji).

Seth MacFarlane i Fox napravili su parodiju (ili bar hommageStar Treku u seriji koja se opisuje kao spoj Family GuyaStar Treka i Galaxy Questa. Glavnu je ulogu preuzeo sam MacFarlane kao kapetan broda U.S.S. Orville, na kojem mu se pridružila Adrianne Palicki (Agents of SHIELD), Penny Johnson Jerald (Castle) te Chad L. Coleman (The Walking Dead).

Prva sezona imat će trinaest epizoda, a Fox nije objavio koliko će epizoda naručiti za drugu sezonu.

Nešto ranije prošloga tjedna, CBS All Access je naručio drugu sezonu dugo očekivanog povratka Star Trek franšize. Discoveryje krenuo krajem rujna i prikupio je relativno pozitivne kritike te povećao broj pretplatnika CBS-ovog streaming servisa što je bilo i više nego dovoljno da se obvežu za nastavak priče. Prve dvije obnove novih serija su dvije svemirske serije.

Naše mišljenje o The Orvilleu? A, ono… Eh.

 

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861