Sam Esmail će režirati svih deset epizoda druge sezone Mr. Robota – serijala.com
Trenutno čitaš
Sam Esmail će režirati svih deset epizoda druge sezone Mr. Robota

Sam Esmail će režirati svih deset epizoda druge sezone Mr. Robota

U jednoj od neobičnijih današnjih vijesti Variety prenosi kako će Sam Esmail, izvršni producent, scenarist i tvorac Mr. Robota, režirati svih deset epizoda druge sezone odlične USA-jeve drame. Za usporedbu, u prvoj sezoni Esmail je režirao tri epizode. Potvrđeno je i kako se punom parom u Los Angelesu radi u scenarističkoj sobi i da će se serija vratiti nešto malo kasnije nego što se emitirala ove godine. Ovako napamet rekao bih da su srpanj ili kolovoz dosta izgledni za datume premijere druge sezone.

Mr. Robot je danas zaradio i tri nominacije za Zlatni globus; za najbolju dramu, najbolju glavnu i sporednu mušku ulogu za Ramija Maleka i Christiana Slatera.

Mr. Robot je jedna od serija koja zaslužuje vašu pažnju ako ste je ovo ljeto uspjeli propustiti.

5 komentara
  • Ispocetka mi je bila odlucna serija a onda od polovice pa do kraja sezone veliki pad. Nadan se da ce se popraviti.
    Usput oce bit koja recenzija za legends. U 2.sezoni su prominili sve osin glavnog glumca i serija je odlicna zasad

    • Za Mr Robota je kod mene bas obrnuto. Prvi dio mi je bio vrlo dobar iako bas i ne volim prevelike monologe u serijama, a onda mi je pred kraj bila izvrsna jer je povezala sve i postigla svoje ciljeve:)

      • A jbg svak ima svoje videnje i ukuse.daleko od toga da mi je losa serija jer nije ali mi je pocela puno bolje nego zavrsila.

  • ja sam pogledao 4 epizode što je prerano za ikakva osuđivanja, ali serija je dobra, nešto svježija u današnje vrijeme i zadovoljan sam, ali opet mislim da je preveliki hype oko nje. ajmo reći te teorije zavjere stvarno mogu imati potencijala i kad god gledam seriju uspoređujem ju s utopiom i najviše rubiconom, meni dvije najdraže serije na tu temu. dakle u rubiconu se klupku toliko lijepo i lagano raspliće i sve se složi bez forsiranja ikakvog. u mrrobotu mi je nekak malo ipak isforsano sve, i ta njegova razmišljanja su mi malo isforsana, ne može doslovno pogriješiti s njima. i tu se sve više saznaje istine preko nekih modernih i suvremenih načina, uz hakerstvo pa lik spava s drugim kak bi mu stavio karticu blabla, to mi je sve malo preplitko i preishypeano i ipak ne bih stavio to u isti ton s utopiom i rubiconom, bar ne zasad, ali vidjet ćemo

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861