Reakcija na scenu iz Gossip Girla – serijala.com
Trenutno čitaš
Reakcija na scenu iz Gossip Girla

Reakcija na scenu iz Gossip Girla

Roditeljsko televizijsko vijeće zatražilo je od CW-a da privremeno ne emitira nadolazeću epizodu Gossip Girla.

Već objavljeni promo materijali za epizodu “They Shoot Humphreys, Don’t They?” potvrđuju da će uključivati jedan threesome (khm) između troje glavnih likova serije. Vijeće proziva takav korak “nepromišljenim i neodgovornim” prema mlađim gledateljima Gossip Girla, te zahtijeva da se epizoda, koja je planirana za naredni ponedjeljak, ne prikazuje.

Navedeno Vijeće već je pokazalo koliko je seksofobično na primjeru nekih drugih serija za mlade, kao što je Ugly Betty. Iako je i ovdje riječ o seriji koju prvenstveno gledaju tinejdžeri, ne shvaćamo koliko je zapravo “strašno” što se u čin upušta troje studenata koji žive samostalno i zakonski su punoljetne osobe. No o tome što klinci smiju gledati ipak više odlučuju roditelji nego TV kuće, ne?

3 komentara
  • Hahaha, moram poceti gledati Gossip Girl. : )))) Amerikanci i njihova cenzura svega. Na HRT-u se sise mogu vidjeti u 11:30 ujutro. I nikom nista.

  • vise im rade reklamu nego… a roditelji bi trebali bit svjesni koliko je dobna granica pomaknuta, cim je neko u teen godinama vjerojatno zna vise iz prve ruke no sto moze vidit na televiziji u nekom tamo Gossip Girlu

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861