Ray Donovan nastavit će rješavati tuđe probleme i u drugoj sezoni – serijala.com
Trenutno čitaš
Ray Donovan nastavit će rješavati tuđe probleme i u drugoj sezoni

Ray Donovan nastavit će rješavati tuđe probleme i u drugoj sezoni

Tri su epizode bile dovoljne da Showtime i službeno naruči drugu sezonu popularnog Ray Donovana. 

Akcijska je drama oborila rekord za najgledaniju premijeru originalne serije za Showtime, a postala je i prva serija na mreži kojoj je broj gledatelja narastao u drugoj epizodi. Donovan kroz sedmodnevno prikazivanje (uključujući DVR, reprize i On Demand gledateljstvo) broji više od 6 milijuna gledatelja.

Ray Donovan je na putu da postane naša najbolja prvosezonska serija. Ann Biderman i iznimno talentirana kreativna ekipa, u kombinaciji s briljantnom glumačkom ekipom pod vodstvom Lieva Schreibera, stvorili su jednu od najpopularnijih novih drama ove godine. S ponosom i uzbuđenjem naručujemo novu sezonu”, izjavio je čelnik mreže David Nevins.

Ray Donovan prati profesionalnog “rješavatelja problema” za bogate i slavne u Los Angelesu, koji istovremeno pokušava stabilizirati svoj problematičan privatni život. U glavnim su ulogama Liev Schreiber, Paula Malcomson, Jon Voight, Eddie Marsan i Dash Mihok.

Druga će se sezona naći na malim ekranima 2014. godine.

4 komentara
    • Pogledala prvu i nije mi niš posebno, nisam poželjela pogledati odmah slijedeću. Kao npr. Rectify kojeg sam pogledala u 2 dana jer sam nažalost morala obaviti toliko sporednu stvar kao što je posao.

      Ako mogu suditi po toj prvoj Scandal mi je mnogo bolji, a da je te tematike.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861