Premijera najave za Resident Evil 4 – serijala.com
Trenutno čitaš
Premijera najave za Resident Evil 4

Premijera najave za Resident Evil 4

Na prvi pogled, rekli biste, kakve veze ima prva najava za Resident Evil 4: Afterlife sa serijama? Na bolji pogled, itekako ima. Osim standardne Mille Jovovich, glavne uloge su pripale Wentworthu Milleru i Ali Larter, njihovi likovi su brat i sestra u filmu.

Wentwortha je proslavila uloga Michaela Scofielda u Prison Breaku, a otkako je serija završila ovo je prvi film u kojemu ćemo ga moći gledati. No još jedna zvijezda iz serije tumači ulogu u novom nastavu Resident Evila, kao što sada znate, Ali Larter. Ona nam je, pak, trenutno puno zanimljivija, budući da možda ima kakve informacije o novoj sezoni Heroesa.

Ali Larter je u protekloj sezoni Heroesa glumila lik imena Tracy Strauss, a kako je ovih dana bila premijera najave za RE4, bila je to prava prilika da je fanovi zaskoče pitanjima u vezi serije. Otkako se četvrta sezona završila, iz NBC-a nisu stigle apsolutno nikakve potvrde.

Pročitaj još

Na pitanja, Larter je odgovarala prilično optimistično. Vjeruje kako će Heroesi imati petu sezonu, ali nije sasvim sigurna. Iskreno se nada kako će serija dobiti još jednu sezonu kako bi priču priveli kraju. Prije ljeta bi trebali početi sa snimanjem ukoliko bude nove sezone, tako da ćemo uskoro i službeno saznati.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861