Poput Breaking Bada, AMC prepolovio završetak Mad Mena, završetak 2015. – serijala.com
Trenutno čitaš
Poput Breaking Bada, AMC prepolovio završetak Mad Mena, završetak 2015.

Poput Breaking Bada, AMC prepolovio završetak Mad Mena, završetak 2015.

Više različitih vijesti stalo je u ovaj jedan naslov. AMC je danas službeno potvrdio da će Mad Men završiti idućom, sedmom sezonom, najavio da će njeno emitiranje raspoloviti na dva bloka od sedam epizoda te će tako finale serije emitirati 2015. godine. Odnosno, završetak Momaka s Madisona dobit će tretman Breaking Bada, emitiranjem jedne sezone kroz dvije godine.

Ovom nes(p)retnom diobom dobili smo, neš’ ti veselja, cijelu jednu epizodu gratis. Naravno, za AMC podjela ima smisla. Za cijenu jedne sezone — ugovori se obnavljaju na bazi sezona, a cifre obično rastu njihovim odmicanjem — dobit će dvije te duplu priliku da izvuku još malo zagarantirane zlatnine i pozornost medija.

Naziv premijere sedme sezone bit će “The Beginning”, dok bi serija 2015. godine trebala završiti epizodom nazvanom “The End of an Era”. Što će uistinu i biti. Nakon što ove godine završi Breaking Bad, a potom i Mad Men, bit će to kraj jedne televizijske ere. Usporediv sa završecima HBO-ovih dramskih klasika, a to su The Sopranos i The Wire.

3 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861