Američki BBC otkazao Copper, TNT ugasio King & Maxwell – serijala.com
Trenutno čitaš
Američki BBC otkazao Copper, TNT ugasio King & Maxwell

Američki BBC otkazao Copper, TNT ugasio King & Maxwell

Američki BBC otkazao je svoju prvu originalnu dramsku seriju, Copper. Usprkos velikim, poznatim i utjecajnim autorskim imenima kao što su Tom Fontana i Barry Levinson — koji su stvarali Homicide: Life on the Street i Oz — serija nije privukla previše pažnje kritike, ni publike, pa je otkazivanje dosta logičan slijed događaja.

Serija će završiti noćas, paralelno sa krajem Dextera, predzadnjom epizodom Breaking Bada te prijenosom dodjele Emmyja, što sigurno neće pripomoći privlačenju pozornosti. S druge strane, prije premijere mnogo manje iščekivani Orphan Black privukao je mnogo više pažnje u svojoj debitantskoj sezoni.

Također, TNT je otkazao svoju ljetnu dramu King & Maxwell nakon samo jedne sezone. Emitiranje je završilo još početkom kolovoza, a ni ta vijest nije bila neočekivana. Jedina preostala TNT-jeva serija bez odluke o otkazivanju i obnovi sada je Franklin & Bash.

3 komentara
    • Htjeli smo, ali se ne mozemo vremenski uskladiti. Napravit cemo “premijeru sezone” uskoro, ali ne odmah nakon Emmyja kao sto smo htjeli.

  • Ja sam Coppera otkazao još potkraj prve sezone. Po mom mišljenju serija nije dovoljno uvjerljiva. Između ostalog vidi se da da je gotovo sve snimano u studiju i da se sve događa u parsto metara kvadratnih. Zbog toga je teško dočarati prljave newyorške ulice i duh tog vremena općenito.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861