Peter Weller u novoj sezoni Dextera – serijala.com
Trenutno čitaš
Peter Weller u novoj sezoni Dextera

Peter Weller u novoj sezoni Dextera

Postalo je tradicionalno da se objavi vijest svaki put kada se netko novi pridruži glumačkoj postavi za novu sezonu Dextera, tako nema iznimke ni ovaj put. Dosad smo izvještavali kako su uloge u novoj sezoni dobili Johny Lee Miller i Julia Stiles, a sada se njima pridružuje Peter Weller.

Njegova uloga je onaj tip situacije u kojoj se, u stvarnom životu, nitko ne bi želio naći. A situacija je takva da je on problematični policajac policijske stanice Miami Metro koji biva uhvaćen u unutrašnjoj istrazi. Vidjet ćemo kakve li će to veze imati s shrvanim Dexterom.

A sada malo spoilerske strane, stoga ako niste zainteresirani u koliko epizoda će se on pojaviti, možete prestati čitati tekst. Za nas ostale – to je brojka 8. Ni on neće imati sreće pojaviti se u svim epizodama (peta sezona će ih imati 12, kao i prethodne), tako ima nešto zajedničko s navedenim glumačkim dvojcem na početku teksta, jer ni njih nećemo gledati u svim epizodama pete sezone.

Tako se broj potencijalnih novih Dexterovih žrtava već popeo na 3, no ipak, očekujemo iznenađenje po tom pitanju, jer ovu sezonu rade novi scenaristi, što smo naglašavali u nekoliko navrata, pa možda netko samo ode nakon što odradi svoj broj epizoda (malo vjerojatno), a možda ga netko drugi ubije (vrlo vjerojatno).

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861