Jonny Lee Miller u petoj sezoni Dextera – serijala.com
Trenutno čitaš
Jonny Lee Miller u petoj sezoni Dextera

Jonny Lee Miller u petoj sezoni Dextera

Danas, na drugom kraju zemaljske kugle, u Los Angelesu, službeno je potvrđeno kako ćemo Jonny Lee Millera gledati u petoj sezoni Dextera. Snimanje novih epizoda je već počelo, a kako peta sezona starta na jesen, ovo ljetno, naizgled sušno razdoblje će, barem po pitanju ove serije, donositi sve više i više informacija, vjerojatno i prve video najave.

Najznačajnije što je Jonny Lee Miller postigao u svijetu TV-serija je bila uloga Eli Stonea u istoimenoj seriji koja je nakon dvije sezone po 13 epizoda umirovljena. Toliko o njegovoj biografiji, a sada oprez, vrijeme je za spoilersku stranu svega ovoga.

Miller će se pojavljivati tek u šest epizoda, okarakteriziran je kao misteriozna osoba koja će biti umiješana u priču lika kojeg će tumačiti Julia Stiles (također nova osoba u petoj sezoni), pa će ga na koncu to dovesti do Dextera. Inače, ni Juliu Stiles nećemo gledati čitave sezone, ona će pak svoje minutaže dobiti u 10 epizoda.

Kako se ni Miller ni Stiles neće pojavljivati u svim epizodama nove sezone, vrlo je jednostavno pretpostaviti što će s njima biti, no nikad se ne zna. Od ove sezone Dexter ima novog showrunnera koji je prethodno radio na 24, tako je moguće da ova sezona odskače od prethodnih. Budemo saznali za 3 mjeseca.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861