Peta sezona Dextera – serijala.com
Trenutno čitaš
Peta sezona Dextera

Peta sezona Dextera

Prije tri mjeseca smo pisali o prvim detaljima vezanih za novu sezonu Dextera koja počinje ove jeseni. Pratite li seriju poznato vam je kako se prošle sezone dogodio značajan pomak u radnji, pomak koji će promijeniti neke stvari. Koje to točno saznat ćemo kada sezona počne, a do tada vrijeme možemo upotpuniti novim detaljima.

Prije nego se posvetimo detaljima valja upozoriti da tekst koji slijedi sadržava spoilere.

Kad smo to napisali, mirne duše možemo napisati da ćemo Julie Benz vidjeti u petoj sezoni. Neće ustati iz mrtvih, ali se neće ni pojavljivati u obliku duha, kao što to radi Harry Dexteru. Pa je ostalo pitanje – kako ćemo je to vidjeti? Treba imati na umu da je Benz dobila jednu od glavnih uloga u novoj ABC-ovoj seriji No Ordinary Family, pa je pitanje koliko će imati vremena za Dextera. Možda ćemo je vidjeti samo u prvoj epizodi?

Novi showrunner serije Chip Johannessen (koji je prethodno radio na 24) nije htio odati više detalja oko toga, ali kaže da će se napokon pomaknuti stvari s mrtve točke oko Deb i Quinna. Cijelo vrijeme rade zajedno, ali nikako da bude nešto romantike, sad ćemo u petoj sezoni napokon i to dočekati. Nadalje, poznato je kako će ovih dana početi snimanje, a jedna od scena će prikazivati Ritinu sahranu. Stići će i nešto novih lica, nova ženska FBI agentica, te par imena Molly i Bill koji će pružiti Dexteru i njegovoj sestri pomoć oko odgoja Astora, Cody i Harrisona.

Kao što su scenaristi i obećali, krizno razdoblje koje slijedi za Dextera neće biti samo tako preskočeno. Radnja će se nastaviti tamo gdje se stalo prošle sezone, gledat ćemo kako Dexter prolazi kroz svoje mračne dane, kako će se snalaziti bez Rite, i kako će uza sve to naći vremena za nove žrtve. A s novim showrunnerom (pogotovo jer je isti prethodno radio na 24), moguće je da će nova sezona odskakati od prethodnih.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861