Ponešto detalja o 5. sezoni Dextera – serijala.com
Trenutno čitaš
Ponešto detalja o 5. sezoni Dextera

Ponešto detalja o 5. sezoni Dextera

Bliži se polako peti mjesec kada počinje snimanje pete sezone Dextera, nakon šokantnog završetka četvrte mnogi se pitaju kojim smjerom će serija dalje nastaviti. Poznati su prvi detalji a upozoravamo kako tekst koji slijedi sadržava spoilere.

Ukoliko pratite seriju Dexter složit ćete se da je  jedna od najupečatljivih scena u čitavoj seriji bilo mrtvo Ritino tijelo u kadi prepunoj krvi, jedan od posljednjih kadrova četvrte sezone. Bilo je to drugi put da je u seriji ubijen značajniji glavni lik (sjećamo se, prvi je bio legendarni James Doakes), ubojstvo se dogodilo na samom kraju sezone, Dexter totalno šokiran uzeo sina, i onda kreće odjavna špica.

Stoga se posebno iščekuje peta sezona, bit će to prva sezona bez Rite, a najviše nas zanima što će biti s Dexterom, kako će on živjeti dalje. Jasno je da će s petom sezonom serija krenuti u drugačijem smjeru, pitanje je kojem. Tako su isplivale prve informacije, peta sezona će nastaviti tamo gdje se stalo s četvrtom, bez velikih vremenskih razmaka, vidjet ćemo Dextera kako prolazi kroz razdoblje koje je pred njim, kako će nastaviti živjeti bez voljene. U novoj sezoni nećemo ostati zakinuti ni emocionalnih stvari, a vidjet ćemo kako će se Dexter snalaziti s djecom (Astor i Cody), te kako će vjerojatno sam odgajati sina Harrisona. Bit će to teško razdoblje za njega, a još teže će mu biti odvojiti vremena za pokoje ubojstvo.

Također, rečeno je kako nije u planu ubacivanje nove ženske uloge koja bi mogla biti nova Dexterova djevojka. Ritina smrt ga je dosta šokirala tako će trebati vremena da se rana zacijeli i zasigurno se neće ubrzo upuštati u nove veze. Michael C. Hall se oporavlja od raka, uskoro će biti u punoj formi i svi željno iščekuju snimanje novih epizoda, dobro je što neće dolaziti do nikakvih prekida tijekom snimanja koje bi trebalo početi najranije krajem četvrtog, a najkasnije početkom petog mjeseca, što je uobičajeno.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861