NPH u Gleeju! – serijala.com
Trenutno čitaš
NPH u Gleeju!

NPH u Gleeju!

Entertainment Weekly obično sazna uvijek ono najzanimljivije i to prije svih ostalih, a mi obično odmah poberemo od njih (zato nas i volite). Tako je saznao da je Neil Patrick Harris vrlo blizu gostovanja u jednoj epizodi svibanjskog Gleeja, a režirat će je Joss Whedon, koji je sa Harrisom surađivao na Sing-Along Blogu.

Neilu je to velika želja, a i tvorac Gleeja teško skriva svoju oduševljenost – odlučio je osmisliti ulogu specijalno za glavnu zvijezdu How I Met Your Mothera. Ono što nas posebno oduševljava, a nekako se dalo i predvidjeti s obzirom na raspjevanog Neila u stotoj epizodi HIMYM-a, jest da će i ovdje doći do izražaja njegove pjevačke i plesne sposobnosti. Zapravo, ne samo da će se Neil ponovno ujediniti sa Jossom, već i sa Zacharyjem Woodleeom, koreografom glazbenog broja iz HIMYM-a.

Sve ovo savršeno zvuči i možemo očekivati iznadprosječnu, a k tome i zabavnu epizodu omiljenog serijskog mjuzikla. Naravno, samo ukoliko CBS pristane nakratko posuditi svoju sjajnu zvijezdu FOX-u. Držite palčeve.

4 komentara
  • Pa kada sam vidio 100i HIMYM, imao sam reakciju “ovo je tako “Glee”. Možda i ostali zabriju na tako nešto raspjevano/plesno…npr.Sylar ili Dexter doing their thing i čagaju si pritom.
    No, da ne bi ispalo da kritiziram-samo naprijed. Gledam i dalje i čekam napokon tko je ta “mother”. To automatski onda znači i kraj serije? Ili?

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861