Novi i stari gosti u Kostima na RTL-u – serijala.com
Trenutno čitaš
Novi i stari gosti u Kostima na RTL-u

Novi i stari gosti u Kostima na RTL-u

Iako su sa emitiranjem četvrte sezone Bonesa, odnosno “Kostiju”, već došli do 16. epizode, RTL nas objavom za medije podsjeća na gostujuće glumce koji su posjetili setove zabavnog Foxovog procedurala. Bones možete pratiti srijedom u 21.30 na RTL-u.

Četvrta sezona serije “Kosti”, koja se upravo emitira na RTL Televiziji, ugostila je zanimljivu lepezu glumaca i glazbenika koji su svojim sporednim, ali zanimljivim ulogama osvježili Bonesin i Seeleyev svijet kriminala.

Forenzička antropologinja dr. Temperance Brennan, odmilja zvana Bones (Emily Deschanel), i FBI istražitelj Seeley Booth (David Boreanaz) u novoj sezoni “Kostiju” ugostili su malobrojnu ekipu poznatih filmskih i televizijskih glumaca koji su odigrali prilično zabavne i otkačene uloge. Jedan od zanimljivijih je Ryan O’Neal (“Ljubavna priča”) koji je utjelovio lik Maxa Brennana, Bonesinog oca koji je nestao jednog Božića i više se nikad nije javio svojoj djeci. Iako se već pojavljivao u prijašnjim sezonama, Max je tek u četvrtoj sezoni pokazao svoje pravo lice jer je bio prisiljan dokazivati kćeri koliko mu je stalo do nje. Iako se njoj u početku nije svidjelo što se Max zaposlio u Jeffersonian Institutu kao učitelj, Brannanica je polako počela prihvaćati činjenicu da joj se otac vratio u život.

I poznati britanski glumac Stephen Fry (“Crna guja”, “Jeeves i Wooster”) još jednom je gostovao kao dr. Gordon Wyatt, psihijatar čija je specijalnost forezička psihologija i koji je već promatrao odnos između Bones i Bootha. Međutim, iako je već najavio svoj odlazak u mirovinu, dr. Wyatt je pozvan da još jednom provede dan s glavnim likovima kako bi kolegama iz Unutarnje kontrole prenio svoje mišljenje o njihovoj poslovnoj i, eventualnoj ljubavnoj vezi.

Na popis gostujućih glumaca ušli su i Brendan Fehr (“Roswell”), koji je glumio Boothovog mlađeg brata Jareda, pripadnika američke mornarice čiji je šarm očarao Bones; Andy Richter (američki komičar, “Madagascar”) koji im je pomogao naći ubojicu među cirkusantima; Michael Badalucco (“Pravda za sve”) odigrao je zanimljivu ulogu stažista Scotta Starreta; Billy Gibbons (član rock grupe “ZZ Top”) ponovno je odglumio Angelinog oca koji se suprostavio Hodginsu; te svi članovi rock grupe Mötley Crüe koji su, za razliku od ostalih, predstavljali sebe.

Zanimljive gostujuće likove gledatelji će moći vidjeti u novim epizodama “Kostiju” srijedom u 21:30 sati.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861