NBC naručuje nove epizode – serijala.com
Trenutno čitaš
NBC naručuje nove epizode

NBC naručuje nove epizode

NBC je ugovorio nove epizode za čak pet serija iz trenutnog programa. Što će drugo jadni, sad kad su makli Jaya Lena iz primetimea imaju pet sati programa za popuniti, a ruku na srce, nisu ni imali neki program prije toga. Radi se o novim epizodama za aktualnu sezonu, vijesti o ugovorima za narednu sezonu još uvijek nema.

Dakle, radi se o novim epizodama za Law & Order (3), Law & Order: SVU (2), Traumu (4), Parks & Recreation (2) i Community (3). Drugim riječima, od serija iz jesenskog lineupa, NBC nije naručio nove epizode glavnih uspješnica 30 Rocka i The Officea, te razočaravajućih Heroesa i Mercyja.

Koliko je NBC u problemima pokazuje narudžba novih epizoda Tramue – iste one Traume koja je zapravo bila otkazana krajem listopada, kada je najavljeno da će inicijalno ugovorenih 13 epizoda biti emitirano, a nove epizode neće biti naručene. Tri tjedna kasnije, NBC je promijenio odluku, naručio 3 nove epizode, a evo sad još 4, čime će pred tri mjeseca otkazana serija sada dobiti praktički punu sezonu od 20 epizoda.

Trenutno stanje:

Pročitaj još

  • Community: 25 epizoda (13 emitiranih)
  • Parks & Recreation: 25 (13)
  • Law & Order: 23 (12)
  • Law & Order: SVU: 24 (12)
  • Trauma: 20 (10)

Nedavno je NBC objavio post-Lenovski program, pokrpavši ga sa reprizom Law & Ordera SVU, news magazinom Dateline, povratkom Traume, te novom serijom Parethood i Seinfeldovim reality showom The Marriage Ref.

Komentari (1)
  • Mislim da žale šta su ukinuli Medium, to ima je bila jedna od najgledanijih serija, konstantna u svojim rejtinzima, al stas, uci se na greškama :D

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861