Nakon Boardwalka rock ‘n’ roll: Scorsese režira pilot nove HBO-ove drame – serijala.com
Trenutno čitaš
Nakon Boardwalka rock ‘n’ roll: Scorsese režira pilot nove HBO-ove drame

Nakon Boardwalka rock ‘n’ roll: Scorsese režira pilot nove HBO-ove drame

HBO nastavlja okupljati impresivan glumački talent u svojim novim serijama. Nakon što su angažirali Anthonyja Hopkinsa, Evan Rachel Wood, Jeffreyja Wrighta i Eda Harrisa da glume u adaptaciji futurističkog vesterna Westworld, vrlo brzo potom naručuju novu seriju. Zasad neimenovana “rock and roll drama” u glavnim ulogama imat će Bobbyja Cannavalea, Rayja Romana i Oliviju Wilde.

Terence Winter je uz Davida Chasea napisao najviše epizoda Sopranosa, pa Boardwalk Empire zbog toga te mafijaškog settinga možemo smatrati spiritualnim nasljednikom jedne od najhvaljenijih serija svih vremena, tako ovaj projekt posuđuje dosta od Boardwalka. Osim Wintera poveznica je Martin Scorsese, koji će režirati pilot i zauzvrat ostati potpisan kao izvršni producent, te Bobby Cannavale, koji je bio odličan negativac u trećoj sezoni serije.

Među producentima je potpisan i Mick Jagger, frontmen Rolling Stonesa, koji će autore konzultirati svojim iskustvom iz show-businessa. Kaže opis: “Smještena u New York sedamdesetih, serija će istražiti glazbenu industriju koju pogone seks i droga, u vremenu kada punk i disco hvataju primat, a sve kroz oči čelnika izdavačke kuće koji nastoji oživjeti svoju kuću.”

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861