Traileri: Polusezonska finala Arrowa i Flasha, uskoro navraća Mark Hamill – serijala.com
Trenutno čitaš
Traileri: Polusezonska finala Arrowa i Flasha, uskoro navraća Mark Hamill

Traileri: Polusezonska finala Arrowa i Flasha, uskoro navraća Mark Hamill

Prošlog tjedna CW-ovi Arrow i Flash sukobili su se i surađivali u dvjema zabavnim i uzbudljivim crossover epizodama, a ovog tjedna na redu su polusezonska, iliti mid-season finala ovih serija. Nakon pauze vratit će se krajem siječnja sa novim epizodama i nastavkom sezona.

Arrow je dosad imao pomalo anemičan start u sezonu (Dario će izraziti svoje neslaganje u komentarima), no stvari bi trebale ubrzati tempo nakon konačnog i dugo očekivanog dolaska Ra’s al Ghula u seriju, koji će se sukobiti s Oliverom.

https://www.youtube.com/watch?v=2TeSI9Sof3Y

S druge strane, Barry Allen suočit će se sa “čovjekom u žutom odijelu” koji mu je ubio majku kada je bio klinac — oni koji prate zbivanja već znaju da je to Reverse Flash, a “pravi” Flash kreće u potjeru za njime.

Pročitaj još

https://www.youtube.com/watch?v=ziaQdyrdEcs

Također, HitFix piše da će Mark Hamill reprizirati svoju ulogu iz serije-prethodnice snimane u devedesetima, gdje je glumio negativca sličnog Jokeru, Trickstera. Luke Skywalker iz Star Warsa te Joker iz nekoliko animiranih DC-jevih izdanja trebao bi gostovati u 17. epizodi sezone. Ovo naravno nije prvi puta da producenti Flasha posuđuju glumce iz prethodne serije — Barryjevog oca glumi John Wesley Shipp, koji je tada glumio samog Flasha.

Komentari (1)
  • Arrow je postala jeb… odlicna serija. Prva sezona tu i tamo, druga dobra a treca za sad odlicna!!!

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861