My Brilliant Friend: HBO i RAI naručili i treću sezonu jedne od najboljih serija na televiziji – serijala.com
Trenutno čitaš
My Brilliant Friend: HBO i RAI naručili i treću sezonu jedne od najboljih serija na televiziji

My Brilliant Friend: HBO i RAI naručili i treću sezonu jedne od najboljih serija na televiziji

Bez obzira što se ne može pohvaliti bogznakakvim rezultatima gledanosti — HBO je odlučio obnoviti jednu od najboljih serija na televiziji, My Brilliant Friend (“Genijalna prijateljica”) i za treću sezonu, prenosi Variety.

… “Priča o novom imenu” drugi je roman u ovom ciklusu, a serija ga u svojoj drugoj sezoni prilično vjerno prati, kao što je uostalom bio slučaj i s prvom knjigom. Redatelj Saverio Costanzo, također suscenarist zajedno s Laurom Paolucci i Francescom Piccolom, uz savjetovanje same Ferrante odlučio je izvući svaki atom snage iz predloška i iskoristiti ga da ovu moćnu priču prenese na televizijski ekran.

Recenzija: Genijalna prijateljica — željno iščekivani udarac u želudac

My Brilliant Friend (“Genijalna prijateljica”) je priča o starijoj ženi Eleni Greco koja, nakon što njezina najbolja prijateljica Lila nestane bez traga, počne pisati priču o njihovu 60-godišnjem prijateljstvu. Počinje 1950-ih na opasnim ulicama Napulja. Serija se temelji na istoimenom međunarodnom bestselleru Elene Ferrante. Treća sezona temeljit će se na trećoj knjizi iz tetralogije, “Priča o onima koji bježe i onima koji ostaju“.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861