Mindhunter obnovljen za drugu sezonu na Netflixu – serijala.com
Trenutno čitaš
Mindhunter obnovljen za drugu sezonu na Netflixu

Mindhunter obnovljen za drugu sezonu na Netflixu

Nakon što se vijest oko obnove Mindhuntera za drugu sezonu raširila danas na internetu poput šumskog požara bili smo sigurni da se nešto potrgalo u matrici i da proživljavamo deja vu. Netflix je još u travnju, šest mjeseci prije premijere prve sezone, dogovorio drugu sezonu svoje drame, ali sada… je valjda… službeno.

Nemamo ovdje ništa posebno za dodati – Holden Ford (Jonathan Groff), Bill Tench (Holt McCallany) i Wendy Carr (Anna Torv) vratit će se sljedeće godine i nastavit će istraživati serijske ubojice. Serija je inspirirana knjigom Mind Hunter: Inside The FBI’s Elite Serial Crime Unit, a prati već spomenuti trojac agenata u elitnoj FBI-jevoj jedinici specijaliziranoj za profiliranje i lov na serijske ubojice.

Mindhunter je smješten u 1979., a režiju potpisuje David Fincher (“Seven”, “Zodiac”), koji zajedno s Charlize Theron i producira. Netflix je ponudio deset epizoda i nakon malo početnog naštimavanja serija je pronašla svoju nit vodilju i provela gledatelje kroz neizvjesnu, napetu i produkcijski prvorazrednu prvu sezonu.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861