Stranger Things: Netflix je danas potvrdio treću sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
Stranger Things: Netflix je danas potvrdio treću sezonu

Stranger Things: Netflix je danas potvrdio treću sezonu

Najočekivanija i najneiznenađujuća vijest godine – Netflix je danas i službeno obnovio svoju pop-kulturno-nostalgičnu-odu-osamdestima-spielbergu-i-drugima, poznatiju kao Stranger Things. Streaming platforma nije navela koliko je epizoda naručeno za novu sezonu, a ni kada se ona očekuje. Računamo negdje sljedeće godine u ovo doba.

Stranger Things nije adaptacija, niti reboot ili revival nekad popularne serije, ali je svakako već viđen koncept u odličnoj kombinaciji sa svježom pričom, izvrsnom atmosferom, koja ide iz jedne krajnosti u drugu, te ljetnom sušom koja se zbog ovakvih projekata polako približava kvaliteti jesenskoga programa.”, napisali smo nakon odgledane prve sezone.

Druga sezona nastavila je u sličnom tonu. Stranger Things je i u drugoj sezoni bio zabavna mješavina žanrova s odličnom glumačkom postavom i zanimljivom pričom u srcu serije. Jedino je ona jedna epizoda (™) malo poremetila dinamiku bingea.

Unatoč 18 nominacija na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Emmy – serija je uspjela pokupiti samo pet kipića. Važnije, naši čitatelji su u tradicionalnom godišnjem izboru najboljih serija odabrali upravo Stranger Things kao najbolju dramu.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861