Mad Men i The Killing: Definirani datumi proljetnih premijera – serijala.com
Trenutno čitaš
Mad Men i The Killing: Definirani datumi proljetnih premijera

Mad Men i The Killing: Definirani datumi proljetnih premijera

Mad Men

Jučer je na press turneji predstavljanje svog programa imao AMC, te tom prilikom najavio datume povratka dviju proljetnih serija. Službeno je potvrđeno datum koji je Jon Hamm neoprezno već otkrio, Mad Men se petom sezonom vraća 25. ožujka. The Killing drugom sezonom kreće tjedan dana kasnije, prikladno, 1. travnja.

Obje serije krenut će dvosatnim epizodama. Iako se neće raditi o običnim pojedinačnim epizodama emitiranim jedna uz drugu, već “dvosatnim filmovima”, AMC ih računa kao dvije epizode. Nakon premijere, obje serije sezonu nastavljaju s 11 preostalih epizoda.

Što se ostalih serija tiče, The Walking Dead nastavlja drugu polovicu druge sezone 12. veljače, što je već poznato, dok je treća sezona produljena na 16 epizoda, što je friško objavljeno. Breaking Bad trebao bi se, kao i lani, vratiti u trećem kvartalu (vjerojatno srpanj), a Hell on Wheels i treća sezona The Walking Deada u četvrtom kvartalu. Kao što je ranije najavljeno, bit će to posljednja sezona Breaking Bada i imat će 16 epizoda. Hoće li je AMC prepoloviti, i kojom će je dinamikom emitirati, nije poznato.

Potvrđeno da će The Killing riješiti slučaj ubojstva do kraja sezone, nakon što je AMC-jev potpredsjednik Joel Stillerman rekao da “nisu dobro upravljali očekivanjima u prvoj sezoni.” S druge strane, AMC i Matthew Weiner nisu htjeli otkrivati nikakve detalje o novoj sezoni Mad Mena. Umjesto toga, evo Christine Hendricks kako toči Johnnie Walker viski:

Christina Hendricks

6 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861