16 posljednjih epizoda za Breaking Bad – serijala.com
Trenutno čitaš
16 posljednjih epizoda za Breaking Bad

16 posljednjih epizoda za Breaking Bad

Nakon mukotrpnih pregovora koji su počinjali sličiti na nedavnu situaciju s Mad Menima, AMC i Sony TV napokon su postigli dogovor – Breaking Bad je obnovljen za posljednju sezonu od 16 epizoda.

Snimanje posljednje sezone počinje nagodinu, a postoji mogućnost da emitiranje bude razlomljeno na dvije manje sezone od osam epizoda. Sony TV neko je vrijeme razmatrao opciju da ponudi seriju drugim mrežama, s obzirom da je AMC tražio rez budžeta i niz drugih zahtjeva na koje Sony, ali i kreativni tim iza BB-a, nisu htjeli pristati. Međutim, pregovori između dviju strana napredovali su unazad zadnjih par tjedana te će Breaking Bad ipak do kraja ostati na AMC-u.

Producent, scenarist i redatelj serije Vince Gilligan izjavio je kako je “ovo odličan poklon meni i mojim divnim scenaristima. Ovo nam omogućuje da na pravi način dovedemo priču do zadovoljavajućeg završetka.”

Pročitaj još

AMC će najesen emitirati novu sezonu Walking Deada te novu seriju Hell on Wheels, dok se u drugoj polovici sezone vraćaju Mad Meni i The Killing. S obzirom da produkcija posljednje sezone Breaking Bada počinje tek nagodinu, seriju ćemo najvjerojatnije ponovno gledati od srpnja.

8 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2020 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861