Justified: Showrunner Graham Yost najavljuje novu sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
Justified: Showrunner Graham Yost najavljuje novu sezonu

Justified: Showrunner Graham Yost najavljuje novu sezonu

U najnovijem promotivnom videu za treću sezonu Justifieda, autor i showrunner serije Graham Yost najavljuje – zombije. Dobro, ne – šali se Yost – Mags Bennet neće ustati iz groba te ponoviti ulogu jedne od najboljih televizijskih negativki proteklog desetljeća, ali u Kentucky stižu novi negativci. Neal McDonough (Band of Brothers, Captain America) i Mykelti Williamson (24,  Forrest Gump) pridružit će se glumačkoj postavi kao glava kriminalne organizacije iz Detroita, odnosno lokalni pripadnik afro-američke zajednice u Harlanu. Usto, i Carla Gugino pobrinut će se da Timothy Olyphant Natalie Zea ne bude najatraktivniji komad mesa na ekranu; gostovat će kao pomoćnica ravnatelja U.S. Maršala (ili štoveć), s kojom Raylan (naravno) dijeli povijest.

Ne propustite novu sezonu Justifieda s početkom 17. siječnja, ili već sad počnite nadoknađivati propušteno ako još uvijek odgađate gledanje.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=V4HRR5xbjGI[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vih22UdSylw[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9ZmhD8M_Ivw[/youtube]
2 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861