Još jedna sezona za Brothers & Sisters – serijala.com
Trenutno čitaš
Još jedna sezona za Brothers & Sisters

Još jedna sezona za Brothers & Sisters

Čini se da ABC još uvijek vjeruje u Braću i sestre; BuddyTV prenosi da se ova dramska serija nastavlja snimati.

Prema časopisu Hollywood Reporter, zahvaljujući ABC-u, snimat će se nova sezona serije Braća i sestre. Znamo da Braći i sestrama i nije išlo dobro, no znači li to da bi peta sezona mogla značiti njihov kraj?

To bi svakako moglo biti moguće uzmu li se u obzir zapleti na kojima se serija temeljila. Nedavno se Gilles Marini vratio među Braću i sestre, gdje će se vjerojatno i zadržati u novoj sezoni. Hoće li njegov lik i Sarah (Rachel Griffiths) konačno nekako zaokružiti svoju priču? Hoće li to učiniti brakom?

Osim toga, čini se da i Kitty (Calista Flockhart) ide prilično dobro. Naime, svoje je mjesto pod suncem našla u politici. Budući da je Rob Lowe napustio seriju, morat će se osamostaliti. Ako joj to Nora (Sally Field) dopusti.

Uza sve to, na pomolu je epizoda koja će otputovati u prošlost i u kojoj će se Walkerovi vratiti svojim korijenima. Tu će se moći vidjeti članovi obitelji dok su bili mlađi, ali će se otkriti i velika tajna koju je skrivala glava obitelji. Jednom kad se to riješi, kraj će sigurno biti blizu.

No, najbolje je da ostanemo strpljivi. Četvrta sezona još nije gotova, iduća će se epizoda emitirati 14. ožujka. Izgleda da će se pojaviti jedan stari obiteljski neprijatelj. Znači li to da će raspleti koji nas čekaju u novim epizodama označiti kraj serije?

Pa, pričekajmo petu sezonu i pogledajmo jesu li scenaristi zakuhali nove zaplete. U zadnje je vrijeme gledanost bila slaba pa očekujemo više od snimanja nove sezone. Ako ABC misli da je serija vrijedna spašavanja, onda će možda novi uzbudljivi zaplet isplivati na površinu.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861