House of Cards obnovljen za treću sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
House of Cards obnovljen za treću sezonu

House of Cards obnovljen za treću sezonu

Deset dan prije premijere… Deset dana prije nego Netflix istovari svih trinaest epizoda druge sezone svoje drame House of Cards, Hollywood Reporter javlja kako je mreža obnovila seriju za treću sezonu.

Produkcija na novoj sezoni trebala bi početi uskoro, a Netflix će treću sezonu predstaviti najvjerojatnije rano sljedeće godine. THR također dodaje kako je Ted Sarandos, glavni i odgovorni Netflixov menadžer za sadržaj,  zadovoljan kreativnim odlukama showrunnera Beaua Willimona i cijele ekipe iza serije, te da vidi House of Cards još dugo na “programu” Netflixa. Nemamo više ništa pametno za dodati, pa evo slika Kate Mare sa sačmaricom*.

kate mara 6

* – slika nije iz druge sezone House of Cards.

6 komentara
  • Odlična vijest, serija mi je od samog početka izvrsna a vjerujem da će u novim sezonama biti sve bolja

  • Iznenadjen sam, mislio sam da Spacey i Wright zele raditi filmove ali ocito je velika popularnost serije ucinila svoje

  • Fakat dobra serija…ali meni je ovo klasika,štancaj dok lova curi…Ja bih ju završio sa drugom sezonom ali pita se gospon $……

    • Amazon je izbacio novi set pilota, kao i zadnji put. Među njima je i The After, ali to je samo pilot — tek će kasnije ovisno o feedbacku naručiti seriju (ili neće).

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861