HBO obnovio Leftoverse za treću i posljednju sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
HBO obnovio Leftoverse za treću i posljednju sezonu

HBO obnovio Leftoverse za treću i posljednju sezonu

Ni tjedan dana nakon finala druge sezone HBO je obnovio svoju slabo gledanu, ali vrlo hvaljenu seriju The Leftovers za treću sezonu. Pad gledanosti između sezona nas je držao zabrinutima za budućnost serije, ali obzirom da se radi o HBO-u ovakva odluka nije baš toliko iznenađujuća. Da, mreža je gasila svoje kritički hvaljene serije zbog loše gledanosti, ali unatrag zadnjih nekoliko godina većina serija ipak je dočekala zaslužene krajeve.

Damon Lindelof je u kratkom razgovoru s Alanom Sepinwallom potvrdio kako će na njegovo inzistiranje, i dogovoru s čelnicima mreže, treća sezona ujedno biti i posljednja. Zasad ne postoje nikakve informacije o tome koliko je epizoda naručeno, a ni kada se očekuje premijera. Objašnjenja i odgovore ne očekujemo.

6 komentara
  • Trebao bi biti sretan ali osjećam samo tugu. Ne razumijem zašto HBO ne može priuštiti poput nekih drugih mreža (koje imaju serije s jednako lošom ili gorom gledanošću) da Leftoversi idu dulje od tri sezone.
    Ne vjerujem da je ovo Lindelofova odluka, HBO je ovo napravio svim svojim drama unazad nekoliko godina, osim naravno GoT-u.

  • vrhunska serija, stvarno mi je nelogično da ju nominacije zaobilaze :(( Jbt onaj trash Empire je rang santa barbare, pa dobija nominacije na najbolju seriju, wtf????

  • Srce me zaboljelo kad sam pročitao ovu vijest, veliki sam serijofil ako se to tako može nazvati i gledam bar po epizodu bilo čega što izađe pa sudim, ali imam par serija iz zadnjih par godina godina koje naprosto obožavam i koje imaju bitan faktor u mom zivotu, a to je međuostalim i ova koju bih pogledao bez trptaja svaku epizodu, i zato žalosti ova odluka, ali gledati ću svijetlo na ovu odluku jer se nadam bar lijepom i suvislom završetku!!!!!

  • Meni ovakve odluke jednostavno nisu jasne.Ali nije ovo jedina dobra serija koja je ovako prošla.hint FlashForward! Još gori slučaj. Jednostavno mi nije jasno. Baš nas tjeraju gledati prosječne ili slabe serije. Ili kad mi hvale npr. Blindspot..ajooooj…katastrofa produkcija…pogledao na silu 2 epizode al u trečoj, nakon scene kada glavni muški lik neokrznut prođe napad sa AK74 ili način na koji on bude uvjeren da mu je to sestra…ajoj…odma close Gom player i Shift + Delete na folder sa epizodama :D

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861