HBO-ova drama Industry obnovljena za drugu sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
HBO-ova drama Industry obnovljena za drugu sezonu

HBO-ova drama Industry obnovljena za drugu sezonu

Nova HBO-ova jesenska drama, Industry, je od svog starta početkom studenog dosad emitirala pet epizoda te si usput osigurala i nove nastavke koje ćemo gledati… pa vjerojatno ne iduće godine. Dvosatno finale je najavljeno za 21. prosinca na HBO-u, dok je svih osam epizoda već dostupno za pretplatnike HBO Max platforme.

Industry, u osnovi svojevrsna mješavina Showtimeovih “Milijardi” i HBO-ovog “Nasljeđa”, ali lošija od obje, jasno — prati tek diplomirane mlade ljude koji se bore za šačicu stalnih pozicija u jednoj londonskoj investicijskoj banci. Donekle zanimljiv koncept prati i klasična sapunjara odnosa između glavnih likova. Tko se spetljao s kim i zašto, tko je kome stao na žulj i tko će kome zabiti nož u leđa. Sve skupa je posuto zavidnom količinom droge, alkohola, seksa i neplaćenih prekovremenih.

Glavnu ulogu Harper Stern, jedne od pretendentica za stalni posao, igra relativna novakinja Myha’la Herrold, a seriju potpisuju Mickey Down i Konrad Kay. Harper je vrijedna, inteligentna i pametna zaposlenica koja skriva tajnu o tome kako je uopće dobila posao. Glumačka postava podiže materijal koji u nijednom trenutku nije dosadan, bez obzira što se većina radnje događa u instituciji koja se bavi financijskim uslugama, no u konačnici je vrlo zaboravljiv i ne baš previše inovativan

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861