HBO je obnovio Industry za treću sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
HBO je obnovio Industry za treću sezonu

HBO je obnovio Industry za treću sezonu

Pomalo iznenađujuće HBO je danas obnovio Industry za treću sezonu. Druga sezona serije završila je sredinom rujna, a Nielsenovi podaci o gledanosti smještali su seriju na predzadnju poziciju originalnog sadržaja na HBO-u, samo je Irma Vep bila ispod druge sezone Industryja.

“Industrija” uzbudljivo uranja u svijet međunarodnih financija s gledišta ambicioznih mladih ljudi u svojim dvadesetima koji se bore osigurati svoju budućnost. Serija prati skupinu mladih diplomaca koji se natječu za ograničeni skup stalnih pozicija u vrhunskoj investicijskoj banci u Londonu — ali granice između kolega, prijatelja, ljubavnika i neprijatelja ubrzo se zamagljuju dok uranjaju u kulturu tvrtke koju jednako definiraju seks, droga i ego koliko i ponude i dividende. Kako se članovi skupine uspinju i padaju, moraju odlučiti je li sve samo u novcu.

Autori serije su Mickey Down i Konrad Kay koji zajedno s Jami O’Brien obavljaju posao izvršnih producenata. Pozitivno iznenađenje s HBO-a koji proizvodi seriju u koprodukciji s BBC-jem.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861