“Hakerska drama” Mr. Robot obnovljen i prije premijere – serijala.com
Trenutno čitaš
“Hakerska drama” Mr. Robot obnovljen i prije premijere

“Hakerska drama” Mr. Robot obnovljen i prije premijere

Iako je pilot ‘vani’ već gotovo mjesec dana, službena premijera nove serije USA Networka bila je sinoć, a samo par sati prije toga, kanal je obnovio Mr. Robot za drugu sezonu. Kao i prva, naredna će također imati 10 epizoda, a — jasno — planirana je za iduću godinu.

Kabelski kanal USA Network u posljednje se vrijeme okreće od serija kakve su je obilježile — “serije za peglanje”, lagane zabavne komične dramice bez ambicija jednog True Detectivea, ali i bez neke pretencioznosti veličine.

Mr. Robot definitivno nije lagana komična dramica, već se bavi temama poput korumpiranih korporacija, kapitalističkog svijeta i anarhizma — što nije baš nalik pitkom ljetnom štivu poput Suitsa, Psycha ili Burn Noticea. Tim temama serija se bavi više ili manje suptilno i sa više ili manje nijansi, no pilot je jedan od njihovih najboljih u posljednjih nekoliko godina.

Serija prati mladog stručnjaka za informatičku sigurnost (odlični Rami Malek) koji susreće misterioznog vođu ‘hakerskog podzemlja’, Mr. Robota (slaterovski Christian Slater) s namjerom rušenja zlog E Corpa čiji čelnici po njima “vode i upropaštavaju svijet”.

6 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861