Gotham dobio šest dodatnih epizoda, a American Horror Story novu sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
Gotham dobio šest dodatnih epizoda, a American Horror Story novu sezonu

Gotham dobio šest dodatnih epizoda, a American Horror Story novu sezonu

Pored već postojeće narudžbe za šesnaest epizoda, Fox je naručio dodatnih šest epizoda za prvu sezonu svoje najnovije drame, Gotham. Vijest nije iznenađujuća obzirom na Foxovo katastrofalno stanje ove sezone te da serija, neobjašnjivo, ruši nekakve rekorde. No, s druge strane, i mreža i autori jos pred nekoliko mjeseci govorili su da neće ići preko 16 naručenih epizoda.

Glavonje s mreže, Gary Newman i Dana Walden, imali su nešto za reći o “veličini i bogatstvu svijeta kojeg su Bruno Heller i Danny Cannon stvorili”, zaboravljajući pritom da Batman i društvo postoje već 75 godina i da Heller i Cannon nisu ništa novo izmislili. Našu recenziju prvih nekoliko epizoda možete pročitati ovdje. Nismo bili impresionirani.

S druge strane, FX je obnovio Murphyjev American Horror Story za petu sezonu, koji je također rušio neke rekorde za mrežu. Nećemo previše ulaziti u analiziranje brojki, nadamo se povratku korijenima i post-masturbacijskom plakanju koje nam nedostaje još od prve sezone. Ili nešto.

10 komentara
  • Pitanje za fanove AHS. Da li moram prvo pogledati prve 3 sezone da bih mogao gledat četvrtu ?

    • Ne moras. Svaka sezona je prica za sebe. Odgledaj ovu cetvrtu, pa ako ti se dopadne gledaces i prethodne sigurno.

    • 2. sezona je daleko najbolja. Ostale su dosta loše, a pilot 4. sezone je bio po meni … dobar.

  • Volim pročitati Krešove recenzije, puno mi pomažu u odabiru serija, jer je sve dijametralno suprotno od toga što on napiše, tako da si sve njegove recenzije prebacim na suprotno….

    Jedino se slažem za Alfreda, a sve ostalo je odlicno, atmosfera je odlicna, glumci dosta dobri, radnja odlicna, ne znam sto vam smeta sto ima 100 negativaca, kaj bi trebao 15 epizoda gledat isto. Svida mi se sto naglasak nije na mocnim ubojitim oruzjima negativaca, iako ima i toga, vec na mafijaskim spletkama. Uostalom ne znam kako vam se moze ne svidati serija s onakvim Pingvinom, Nygmom…

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861