Gossip Girl obilježava 100. epizodu – serijala.com
Trenutno čitaš
Gossip Girl obilježava 100. epizodu

Gossip Girl obilježava 100. epizodu

Gossip Girl Serena kao Marylin Monroe

Kad smo već najavili da sitcomi The Big Bang Theory i How I Met Your Mother slave svoju stotu, odnosno sto pedesetu epizodu, a drama NCIS dvjestotu, spomenut ćemo da je još jedna serija – teen sapunica Gossip Girl – ove sezone dogurala do stote epizode. OMG!

Velika epizoda počet će plesnom točkom koju izvodi Serena u ružičastoj haljini, neodoljivo podsjećajući na holivudsku divu Marylin Monroe u “Diamonds Are a Girl’s Best Friend“, a njezina bivša-sadašnja prijateljica Blair pojavit će se kao njen idol Audrey Hepburn. Fanovi ovog guilty pleasurea, koji su i nakon pet sezona odani Tračerici s Manhattana, u stotoj epizodi vidjet će Blairino vjenčanje s princem Louisom. Naravno, vjenčanja u sapunicama nisu potpuna bez obilja drame. Tako će se, zahvaljujući Chuckovom spletkarenju (ne, ne mislimo na ovog Chucka!) i povratku jednog davno zaboravljenog lika, kraljevsko vjenčanje pretvoriti u kraljevsku katastrofu.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RVq98Lf2IUY[/youtube]
6 komentara
  • Gledam seriju na HRTu, vec drugu sezonu zaredom i čini mi se OK. Baš pravi guilty pleasure. Čula sam da se serija tamo negdje sredinom 3. sezone totalno kvari tako da nije ni čudo što sada u 5. sezoni ima mizernu gledanost od jedva 1 mil gledatelja..

  • Mislim da će GG dobiti 6 sezonu, ako ništa barem onu od 13 epizoda.
    Ipak serija se odlično prodaje izvan Amerike, te je uvijek na prvom mjestu Itunsa kad epizoda izađe.

    • oduševile su me prve 3 sezone koje sam pratktički pregledala bez odjednom. :) 4.mi je bila nekako dosadnija,a 5.sam tek počela gledat.. sve u svemu okej i za nas koji nemamo pametnijeg posla,svakako dobar način za ”ubit vrijeme”. preko praznika. :D

      btw,ova Serena je prekrasna :)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861