The Big Bang Theory slavi 100. epizodu – serijala.com
Trenutno čitaš
The Big Bang Theory slavi 100. epizodu

The Big Bang Theory slavi 100. epizodu

Shipperi, veselite se. The Big Bang Theory ponovo će se baviti vezom Penny i Leonarda. Jubilarna, stota epizoda opisuje se kao “riskantna”, “brain-teaser” i “povratak pilotu”, a Leonard će pozvati Penny na romantičnu večeru za dvoje. Koja, sudeći prema najavi, neće proći baš najbolje?

The Hollywood Reporter prenosi komentar sukratora i showrunnera serije, Billa Pradyja: “Vratili smo se na pilot i pogledali ga, razgovarali o tome i pokušali napraviti stotu epizodu koja će biti emocionalno biti vezana na prvu epizodu. Kaley Cuoco (Penny) dodaje: “Stota epizoda je kreativni odmak za nas. To je definitivno drugačija epizoda od onog što smo dosad radili. Svojevrsna zagonetka, nećete znati što se događa sve do kraja epizode. Kad završi, shvatit ćete i sve će imati smisla.”

Nakon što je How I Met Your Mother u ponedjeljak proslavio 150. epizodu, The Big Bang Theory bilježi okruglih 100 u 13. epizodi pete sezone, koja je na rasporedu ovog četvrtka (19. siječnja). Uglavnom… Gledate li seriju i dalje – ili bolje pitanje – gledate li je sa istim žarom kao u prvim sezonama?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Vfl5yOQS0s0[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=knVBS_P4bjc[/youtube]
7 komentara
  • Ne.

    Bila mi je dobra prve dvije sezone, nakon toga je postalo pregrozno i negledljivo. Izmasakrirani likovi, ponavljanje istih fora do besvjesti i najvaznije, transformacija humora iz donekle pametnog u poglupljenog za onu ekipu koja si umislja da su geekovi jer znaju instalirati Windowse. I njihove roditelje. Tako je postao ogroman uspjeh za cbs i super za njih, ali serija ja je postala shippersko smece u kojem cak i Sheldon mora imati djevojku.

  • Ne, definitivno nema “nečega” (dio onoga o čemu Bender piše svakako stoji) što je imala prva, a pogotovo druga sezona.

  • da i ne.
    nakon dvije sezone su čini se ispucali sav kreativni materijal a onda si dodatno stegnuli omču kad su doveli Mayim Bialik. ona je nažalost pokazala koliko su zapravo svi ostali loši. njene scene su zapravo jedino što je od kvalitetnog humora ostalo u ovoj seriji.
    to i povremeni bljesak Simona Helberga, za kojeg bi bilo pametnije da ponovo nađe angažman na NBC-ju.

  • nemojte pisati gluposti, meni je cak najbolja 4.sezona, pogotovo epizoda love, car, displacement (kad svi zajedno idu na onu konferenciju).mozda ja nisam objektivna,ali nikad nijedna serija ne moze biti niti slicna njima. bilo kakvi pokusaji ce biti vec unaprijed lejm.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861