Goran Višnjić u Pan Amu – serijala.com
Trenutno čitaš
Goran Višnjić u Pan Amu

Goran Višnjić u Pan Amu

Goran Višnjić vraća se na američke male ekrane, ovaj put u nadolazećoj ABC-evoj drami Pan Am.

Kako prenosi EW.com, Višnjić će glumiti imigranta iz Jugoslavije koji je razapet između svoje domovine i prilika koje pruža zapad. Pojavit će se u četiri epizode.

Višnjić je američkoj publici najpoznatiji po dugogodišnjoj ulozi u popularnom ER-u, a u proteklih je godinu dana glumio u britanskoj seriji The Deep te se pojavio u TNT-evom Leverageu.

Pan Am, dramska serija smještena u 60-te godine prošlog stoljeća, bavi se stjuardesama i pilotima popularne američke aviokompanije. Premijera je zakazana za nedjelju, 25. rujna, a ako ste propustili trailer, evo ga još jednom:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=l4DHbcem_uc[/youtube]
7 komentara
  • Višnjić će glumiti imigranta iz “Jugoslavije” (Ameri još nisu dobili dopis o raspadu bivše države?)… Pan Am, dramska serija smještena u 60-te godine prošlog stoljeća
    novinari serijale ne znaju da se Jugoslavija raspala 1990? :P

  • Moj je edit bio, krivo shvatio EW-ovu vijest, iz nekog razloga mislio da Visnjica nazivaju jugoslavenom, iako recenica nije ni blizu tome.

    Isprika Marinu. Opet. Vise ne brojim koliko puta sam ga zajebao ovako. Revertano. Idem naci pepeo.

  • Tragedija glumaca sa ovih podneblja: mozes ti da budes nadaren k’o niko, da imas veze kakve hoces i upornost kao zivotinja, ali jednostavno nikada neces doci dalje od uloge Jugo-imigranta, srpske ili hrvatske istraumirane izbeglice, zene lakog morala, poremecenog teroriste, sumnjivog bogatasa balkanskog porekla i slicno. Jbg. Goran Visnjic, Dragana Katic, Sergej Trifunovic… Primera koliko hoces.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861