Fox (ipak) obnovio House – serijala.com
Trenutno čitaš
Fox (ipak) obnovio House

Fox (ipak) obnovio House

Nakon višemjesečnih pregovora House je ipak obnovljen za sljedeću sezonu, čime se završavaju pregovori koji su trajali gotovo cijelu godinu, a i mi smo pisali nedavno o tome. Obnova serije House za osmu sezonu je gotova stvar, prenosi Deadline. Televizijska kuća Fox i produkcijski studio NBC Universal napokon su se uspjeli dogovoriti oko troškova za sljedeću sezonu. Spomenimo, problem je bio u tome što je Fox pregovarao oko cijene koju je NBC Universal htio nametnuti, a taj trošak bio je vezan i za snimanje i plaćanje glumaca. Sa novim dogovorom Fox uspijeva sniziti ukupnu cijenu za otprilike 20%, što generalno znači da će Robert Sean Leonard, Omar Epps i Lisa Edelstein, koji potpisivaju nove ugovore, pristati na smanjanje plaća što će sniziti ukupan trošak serije.

Također se nagađa da bi se navedeni glumci trebali pojaviti u 18 epizoda od standardnih 22, a hoće li se možda i cijela sezona sastojati od samo 18 epizoda, još uvijek se ne zna, sigurno je samo da bi i taj detalj mogao pridonijeti smanjenju troškova. Kako će u cijeloj situaciji proći  još jedan glumac koji je u seriji od početka prikazivanja, Jesse Spencer, još uvijek se ne zna. Ostali glumci – Hugh Laurie, Olivia Wilde, Peter Jacobson – još uvijek su pod svojim starim ugovorima.

Nakon svih ovih događanja posljednjih mjeseci, i iscrpnih pregovora moguće je i čak da će se sljedeće sezone emitirati posljednja sezona Housea, no o tome je još uvijek prerano nagađati. Ugovori su jedva potpisani, gledanost polako, ali sigurno pada. A nama ne preostaje ništa drugo nego ispratiti i sljedeću sezonu do kraja, unatoč padu gledanosti ali i kvalitete.

6 komentara
  • House je stvarno maximalno iscrpljen,zadnju sezonu nisam imao snage gledat i neznam kako bi mogli dignut priču.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861