Fargo: Odabrani su glumci za četvrtu sezonu serije — snimanje počinje uskoro – serijala.com
Trenutno čitaš
Fargo: Odabrani su glumci za četvrtu sezonu serije — snimanje počinje uskoro

Fargo: Odabrani su glumci za četvrtu sezonu serije — snimanje počinje uskoro

Prije premijere druge sezone Legiona, dakle u ožujku 2018. — Noah Hawley je najavio kako ima ideju za novu sezonu Farga. Tada se to činilo kao daleka budućnost jer je Hawley zbog svog gustog rasporeda rekao da to neće biti sve do 2020. E, pa 2020. je skoro ovdje, a FX putem Varietyja donosi lijepe vijesti.

Noah Hawley: Ideja za novi Fargo postoji, ali neće se snimati ove, a ni sljedeće godine

Najavljena je nova glumačka postava koja će uključivati Chrisa Rocka u ulozi patrijarha afričko-američke obitelji koja je svog najstarijeg sina predala neprijateljskoj, talijanskoj obitelji — i dobila njihovog najstarijeg sina zauzvrat. Mjesto radnje nove sezone bit će Kansas City u Missouriju, a borba dvije obitelji odvijat će se u pedesetim godinama dvadesetog stoljeća.

Pored Chrisa Rocka Variety prenosi kako će Jack Huston, Jason Schwartzman i Ben Whishaw biti u glavnim ulogama, a Jessie Buckley (Oraetta Mayflower), Salvatore Esposito (Gaetano Fadda), Andrew Bird (Thurman Smutney), Jeremie Harris (Leon Bittle), Gaetano Bruon (Constant Calamita), Anji White (Dibrell Smutney), Francesco Acquaroli (Ebal Violante), Emyri Crutchfield (Ethelrida Pearl Smutney) i Amber Midthunder (Swanee Capps) u sporedni(ji)m. Schwartzman će portretirati Jostoa Fadda, Whishaw Rabbija Milligana, a Huston će igrati Odisa Weffa. Ponovno suluda imena na koja Noah Hawley troši najveći dio vremena stvarajući nove sezone Farga.

FX je najavio da se serija počinje snimati u Chicagu ove jeseni, a premijera će biti 2020. Nadamo se na proljeće već.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861