Euphoria službeno obnovljena za drugu sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
Euphoria službeno obnovljena za drugu sezonu

Euphoria službeno obnovljena za drugu sezonu

Sasvim očekivano HBO je danas odlučio obnoviti svoju novu seriju, Euphoriju, za drugu sezonu. Variety javlja i prenosi reakcije autora, Sama Levinsona, i potvrđuje da prva sezona ima sasvim pristojnu gledanost.

Iz naše recenzije prije premijere serije: “Euphoria prati Rue Bennet (Zendaya), sedamnaestogodišnjakinju koja je svoje ljetne školske praznike provela u klinici za odvikavanje u Bilo gdje, Americi. Rođena tri dana nakon terorističkog napada i rušenja nebodera blizanaca Svjetskog trgovačkog centra, Rue je iz majčine utrobe izašla ravno pred televizor, na kabelsku autocestu neprekidnih informacija. Kao djetetu predškolske dobi dijagnosticirani su joj razni poremećaji pažnje i koncentracije, a narušeno mentalno zdravlje pokušala je sama liječiti kroz potragu za smislom u formativnim godinama gutanjem, pušenjem i šmrkanjem šarolikog broja opojnih sredstava. Gubitak oca bio je katalizator i zadnji korak preko ruba te provalije.”

Recenzija: Euphoria — u labirintu droge, seksa i Instagrama u prvoj HBO-ovoj seriji o odrastanju

Euphoria nije jednostavno televizijsko štivo, ali drago nam je da joj je HBO odlučio podariti drugu sezonu. Nije najavljeno kad će ona imati svoju premijeru, ali očekujemo je u ljeto 2020. Prva sezona ima još četiri neemitirane epizode.

https://www.youtube.com/watch?v=vuAzkZIiGxI

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861