Downton Abbey obnovljen za četvrtu sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
Downton Abbey obnovljen za četvrtu sezonu

Downton Abbey obnovljen za četvrtu sezonu

Britanski ITV sinoć je objavio vijest o narudžbi četvrte sezone povijesne serije o trenutno najpopularnijoj televizijskoj aristrokratskoj obitelji. Obnova stiže tri tjedna nakon finala treće sezone, odnosno mjesec dana prije tradicionalnog božićnog specijala. Produkcija novih epizoda počinje već iduće veljače, sa ciljem premijere četvrte sezone iduće jeseni. Nova sezona opet će imati sedam epizoda pluz božićni specijal.

Downton Abbey je ove godine na Emmyjima napravio uspješnu tranziciju iz  mini-serijske kategorije – gdje se nerijetko pogrešno trpaju britanske serije – u glavnu dramsku, gdje je pokupio nominaciju za najbolju dramu godine, dvije glavne glumačke i dvije sporedne glumačke nominacije te nominacije za scenarij i režiju. Od toga je ipak samo Maggie Smith dobila, odnosno ponovila, nagradu.

7 komentara
  • Vrlo uskoro se bacam na gledanje treće sezone – druga mi je bila malo razočaravajuća, ali je Božićni specijal vratio vjeru.

  • Ja tek krećem gledat prvu sezonu.Čula sam samo pozitivno o Downtown Abbey pa ne sumnjam da će mi se svidjeti.

  • Koliko god da je prva sezona bila dobra, toliko je druga loša. Priča se zaplela u polusapuničarski ljubavni zaplet, patetične dijaloge i jednodimenzionalne likove. Kao da ni autori nisu znali što bi pa su kupovali na vremenu. Tek sam počeo gledati treću sezonu, al za sad ne vidim bitno poboljšanje…Šteta

  • jupi :D, to mi dođe kao totalna laganica, sve sjaji od doborote i pravičnosti :D.

    eh, još i božićni specijal za 3s, skoro zaboravih.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861