Downton Abbey – objavljen datum premijere nove sezone – serijala.com
Trenutno čitaš
Downton Abbey – objavljen datum premijere nove sezone

Downton Abbey – objavljen datum premijere nove sezone

Downton Abbey, poster

Britanska komercijalna TV mreža ITV objavila je datum povratka njihove najuspješnije dramske serije, Downton Abbey. Druga sezona počinje 18. rujna, a imat će osam epizoda – jednu više od prošlogodišnje.

Serija o britanskoj aristokratskoj obitelji Crawley i njihovim služavnicima, smještena je u rano doba vladavine kralja Georgea petog, dvije godine prije početka Prvog svjetskog rata. Podjednako uspješna kod britanske, kao i američke publike, s navodnim budžetom od 7 milijuna funti za prvu sezonu od sedam epizoda. Nedavno pokupila čak 11 nominacija za Emmy, uključujući nominaciju za najbolju mini-seriju, iako se zapravo radi o klasičnoj seriji.

Nova sezona završit će božičnim specijalom, a pratiit će živote obitelji Crawley tijekom Prvog svjetskog rata, piše DigitalSpy.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2VM8QaQ8pl4[/youtube]
2 komentara
  • Taman jučer počeo gledati, progutao sam prve četiri epizode, a u idućih 24h sata će vjerojatno cijela sezona biti gotova. :D

    Stvvarno fantastična serija. :)

  • Nije loša serija, nije pretjerano sladunjava i po meni dobro prikazuje sraz XIX. i XX. stoljeća odnosno vrijednosnih sustava, s jedne strane imamo staru gardu ( dowager countess, glavni batler, upraviteljica kućanstva) koja se drži one “kako su to radili naši stari tak mora bit”, a s druge mladu ekipu gdje žene hoće pravo glasa, valjanje u sijenu prije braka nije baš TOLIKA strahota, mlađa posluga se ne libi “posuditi” hranu, piće, stvari iz privatnih zaliha poslodavca itd…
    Sve u svemu OK i gledaljiva serija, 6/10..

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861