Dobre vijesti s HBO-a: Succession zaradio obnovu za treću sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
Dobre vijesti s HBO-a: Succession zaradio obnovu za treću sezonu

Dobre vijesti s HBO-a: Succession zaradio obnovu za treću sezonu

Hej, dobre vijesti, svi. HBO je danas putem priopćenja za medije javio kako ćemo se i sljedeće godine družiti s obitelji Roy. Succession je zaradio obnovu za treću sezonu. Francesca Orsi, potpredsjednica dramskog programa HBO-a bila je puna riječi hvale za Succession, ali zapravo je sretna što ljudi gledaju i dolarići pune džepove.

Ne škodi naravno da je serija sjajna, a druga sezona podigla je letvicu već odličnoj prvoj sezoni. U drugom dijelu rujna serija će se boriti i za Emmy za najbolju dramu. Ne želimo javno reći koji je naš favorit u konkurenciji, ali definitivno je Succession. U srpnju nam je HBO poslao prvih pet epizoda druge sezone na koje se nažalost nismo još osvrnuli, ali gledali ih jesmo. Naredne epizode sve su bolje u seriji u koja je svakog tjedna na drugom vrhuncu.

Succession prati živote obitelji Roy, Logana (Brian Cox) i njegovo četvero djece koji upravljaju ogromnim medijskim konglomeratom u trenutku kad se Roy polako povlači iz firme. Succession pleše na rubu ozbiljne drame i crne komedije bolje od ijedne serije koja se trenutno emitira, a balans snaga održava najpribraniji Royev sin, Kendall (odlični Jeremy Strong), koji prolazi kroz pravi pakao zbog svog oca. Gledajte, nemojte propustiti ovaj HBO-ov dragulj.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861