Bob Odenkirk: “Da, Breaking Bad (film) je snimljen.” – serijala.com
Trenutno čitaš
Bob Odenkirk: “Da, Breaking Bad (film) je snimljen.”

Bob Odenkirk: “Da, Breaking Bad (film) je snimljen.”

Prije nešto manje od godinu dana počele su glasine da Vince Gilligan i društvo pripremaju filmski nastavak jedne od najboljih serija 2010-ih, Breaking Bad. E, pa sad se čini da je zvijezda Better Call Saula i Breaking Bada, Bob Odenkirk, upravo potvrdio glasine.

Rolling Stone je u studenom prošle godine dobio potvrdu da će Gilliganova produkcijska kuća od sredine studenog do veljače ove godine u Novom Meksiku snimati film radnog naziva “Greenbrier”. Filmski ured Novog Meksika nije htio potvrditi da je riječ o nastavku Breaking Bada, iako je “izvor blizak projektu” navodno potvrdio taj detalj Albuquerque Journalu. Navedena novina je otkrila da će film “pratiti bijeg otetog čovjeka i njegovu potragu za slobodom”.

I sad se Bob Odenkirk prilikom medijske kampanje za petu sezone Better Call Saula malo izlanuo. Nitko ništa nije pisnuo, ali Odenkirk je u razgovoru za Hollywood Reporter da “ne može vjerovati da nitko ne zna da je filmski nastavak Breaking Bada gotov i snimljen. Stvarno su napravili sjajan posao da to ostane tajna.” E, pa Bobe — tajna više nije, film je gotov, a kada ćemo ga gledati još uvijek ne znamo.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861