Danny Trejo gostuje u Sons of Anarchy – serijala.com
Trenutno čitaš
Danny Trejo gostuje u Sons of Anarchy

Danny Trejo gostuje u Sons of Anarchy

Vijest je nešto starija, no dobra je prilika da je uklopimo sa još par informacija o novoj sezoni FX-ove bajkerske serije Sons of Anarchy. Danny Trejo gostovat će u četvrtoj sezoni kao bivši meksički komandos koji bi trebao biti prijatelj SAMCRO-a. Trejo je angažiran za više epizoda naredne sezone i bit će važan za radnju koja će se odvijati 14 mjeseci nakon finala treće sezone.

Uvijek epizodist, opaki negativac, tu i tamo anti-heroj, Dan Trejo nije bio u naslovnoj filmskoj ulozi sve do lani i B-filma Roberta Rodrigueza, “Machete.” Trejo je usto i jedan od omiljenih glumaca (a usput su i rođaci) redatelja poznatog po filmovima “Desperado,” “Spy Kids,” “Sin City” i povremenim suradnjama sa Quentinom Tarantinom.

Sons of Anarchy najesen kreće u četvrtu sezonu na krilima odličnog finala, ali nakon generalno nesretne sezone. Iako cijenimo showrunnera Kurta Suttera zbog nastojanja da proširi pogled serije i eksperimentira, umjesto da se zadovolji statusom quo, “misija u Irskoj” uvela je dosta likova do kojih nam nije bilo naročito stalo, a cijeli storyline sa otmicom otegnuo se predugo. No Sutter nije blesav i sigurno ne živi u vakuumu, nova bi sezona trebala biti povratak korijenima i – nadamo se – konfliktu između Jaxa i Claya, koji je prisilno stavljen na hlađenje tokom treće sezone.

Sutter je nedavno pokrenuo YouTube kanal SutterInkSOA, gdje trenutno možete naći par behind the scenes clipova te redoviti “segment” WTFSutter, u kojem autor i showrunner serije odgovara na pitanja obožavatelja, u svoj standardnom stilu bez inhibicija.

Sons of Anarchy vraća se u rujnu.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861