CW: Obnove za iZombie i The Originals, naručen remake Dinastije – serijala.com
Trenutno čitaš
CW: Obnove za iZombie i The Originals, naručen remake Dinastije

CW: Obnove za iZombie i The Originals, naručen remake Dinastije

Sljedećeg tjedna čekaju nas upfrontsi, ali običaj posljednjih nekoliko godina je da manje-više sve vijesti znamo i prije tog tjedna. Dok ostale mreže još kalkuliraju, CW nema skoro nijednog otvorenog pitanja. Prošlog tjedna obnovu za četvrtu sezonu zaradio je Rob Thomas i njegov iZombie, a petu sezonu dobili su The Originals.

The Vampire Diaries je završio ove godine, baš kao što će uskoro i Reign, a obnove za novu sezonu zaradili su Arrow, The 100Crazy Ex-Girlfriend, DC’s Legends of Tomorrow, The FlashJane the VirginRiverdale, Supergirl Supernatural.

Bez budućnosti ostali su novaci No Tomorrow i serija o frekvencijama – Frequency, koja je dobila i epilog od mreže nakon otkazivanja.

CW je naručio četiri nove serije o kojima ćemo više znati sljedećeg tjedna, a među njima je i remake popularne sapunice iz osamdesetih – Dynasty. Josh Scwartz i Stepanie Savage radit će na modernizaciji dinastije Carrington. Osim nove “Dinastije”, CW je naručio Valor, vojnu dramu o elitnoj postrojbi helikopterskih pilota; Black Lightning, još jedna superherojska serija u već bogatoj riznici CW-ovih superherojskih serija i Life Sentence s Lucy Hale u glavnoj ulozi, dramu o ženi kojoj je pogrešno dijagnosticiran terminalni rak i koja je nakon dijagnoze donijela više upitnih odluka s kojima se sad mora nositi, ali i pokušati ih ispraviti.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861