NBC otkazao Timeless, a zatim ga obnovio za drugu sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
NBC otkazao Timeless, a zatim ga obnovio za drugu sezonu

NBC otkazao Timeless, a zatim ga obnovio za drugu sezonu

Jedna od najzanimljivijih televizijskih priča proteklog tjedna dogodila se na NBC-u. Njihova znanstveno-fantastična drama Timeless, prvo je bila otkazana, a zatim je nekoliko dana kasnije, uz veliku pomoć Sonyja, uspjela zaraditi obnovu za drugu sezonu.

Timeless nije pratio velik broj gledatelja, ali od novih serija u prošloj televizijskoj sezoni bio je među boljima – s oko 5-6 milijuna američkih gledatelja po epizodi. Timeless je akcijska avantura u kojoj misteriozni kriminalac krade stroj za putovanje kroz vrijeme, s namjerom uništenja Amerike — a glavna nada kako se to ne bi dogodilo su znanstvenik, vojnik i profesorica povijesti koji ga pokušavaju spriječiti. Među ostalim, jednu od glavnih uloga ima Goran Višnjić, uz Abigail Spencer, Matta Lantera i Malcolma Barretta. I, ono puno važnije, seriju potpisuju Shawn Ryan i Eric Kripke, koji su se nakon obnove javili na Twitteru.

Vrlo zanimljivu priču zašto je studio odlučio spasiti Timeless možete pročitati na Hollywood Reporteru, a uključuje planove za buduću obiteljsku franšizu, ranije vrijeme emitiranja kako bi roditelji i djeca zajedno mogli gledati i više. Deset epizoda je naručeno za drugu sezonu koju će NBC emitirati sljedeće godine.

 

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861