Colony obnovljen, a Orange is the New Black dobio još tri sezone – serijala.com
Trenutno čitaš
Colony obnovljen, a Orange is the New Black dobio još tri sezone

Colony obnovljen, a Orange is the New Black dobio još tri sezone

Nakon što nas je prošlog ljeta iznenadio s Mr. Robotom i u međuvremenu za njega osvojio Zlatni globus, USA Network je ove zime krenuo s novim projektom na čelu sa Carltonom Cuseom. Colony je tako već nakon četiri epizode dobio obnovu za drugu sezonu koja će imati 13 epizoda za razliku od deset naručenih za prvu sezonu.

Radi se o SF-trileru smještenom u distopijski Los Angeles bliske budućnosti, kojeg je okupirala napredna vanzemaljska rasa, a Josh Holloway (Lost) je u glavnoj ulozi kao dio pobunjeničkih snaga. Od ostalih se glumaca pojavljuju Sarah Wayne Callies (The Walking Dead), Peter Jacobson (House) i Amanda Righetti (The Mentalist).

S druge strane, Netflix je svoju najhvaljeniju dramu Orange is the New Black obnovio za petu, šestu i sedmu sezonu do 2019. godine, a njezina autorica Jenji Kohan nastavlja raditi na seriji. Nekoliko tjedana ranije je objavljen i kratki trailer za nadolazeću sezonu Orange koji se vraća 17. lipnja.

 

3 komentara
  • uf ništa me nemože narajcat više od dobre kvalitetne obiteljske drame smještene u vanzemaljsku apokalipsu; john mcclane je pičkin dim kad je josh holloway u igri, plus producenti koji su nam donjeli strain, lost, 300 i godzillu (hvala im btw) je formula pun pogodak, produkcija razbacivanje s parama što se vidi u traileru jer ima esplozije na 1:14 koja slijedi sa razbijenim staklom dok leže u prikolici kamiona jer svi znamo da su prikolice kamiona inače pune stakla…također iz trailera se vidi da je onaj lik iz housa definitivno cylonac al neželim spojlat previše…
    šteta što negledam orange is new black pošto sam fan netflixa i zatvorskog nasilja slash silovanja, a mislim da toga u toj seriji nema, sve su previše našminkane plus samo je jedna debela ženska, jebeš to, ne hvala

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861