Colony obnovljen za treću sezonu, a Man Seeking Woman otkazan – serijala.com
Trenutno čitaš
Colony obnovljen za treću sezonu, a Man Seeking Woman otkazan

Colony obnovljen za treću sezonu, a Man Seeking Woman otkazan

Jedna od žrtava “peak TV-a”, Colony, obnovljena je za treću sezonu, kao što ste mogli pročitati i u naslovu vijesti, te nije bilo nikakve potrebe da je i kliknete. Colony je SF-triler smješten u distopijski Los Angeles bliske budućnosti, kojeg je okupirala napredna vanzemaljska rasa, a Josh Holloway (Lost) i Sarah Wayne Callies (Prison Break) su u glavnim ulogama.

S druge strane kabela, FXX je odlučio završiti svoju “romantičnu komediju”, Man Seeking Woman. Pod “odlučio” mislimo – nitko nije gledao pa je više nije imalo smisla držati na programu, a pod “romantična komedija” mislimo skoro sve drugo osim te dvije riječi. Man Seeking Woman doživio je tri sezone, a kraj je navodno – “zadovoljavajući”. Vjerovat ćemo na riječ internetu jer ne stignemo gledati baš sve.

https://www.youtube.com/watch?v=wETrjn121kk

2 komentara
  • Au, mnogo ste propustili ako niste pratili Man seeking woman! Predobra serija! Niste stigli? Daaajte, pa epizoda je u proseku 18 minuta! Nema izgovora! Dajte sebi šansu da ulepšate svoj život i žrtvujte tih 18 minuta dnevno! Evo, ako vam se ne svidi vodim celu ekipu na pivo 18 večeri, za svaki potrošeni minut!

    • Piva se uvijek može popiti!
      Gledao sam tih prvih par epizoda, bilo mi je fora konceptualno, ali ne previše… dovršeno. Ni duhovito. Ne sjećam se puno toga više, zapravo. A kasnije… Tko će više pohvatati…

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861