Charlize Theron: Mindhunter se vraća u kolovozu – serijala.com
Trenutno čitaš
Charlize Theron: Mindhunter se vraća u kolovozu

Charlize Theron: Mindhunter se vraća u kolovozu

Druga sezona Netflixovog Mindhuntera naručena je još u studenom 2017. Gledajte, jasno nam je da je potrebno vremena za produkciju skupih projekata, ali u zadnje vrijeme se čini kao da između svake dvije sezone kvalitetnih serija čekamo dvije godine.

Bilo kako bilo, izvršna producentica Charlize Theron se u intervjuu kod Howarda Sterna malo izlanula i potvrdila kako će se serija vratiti u osmom mjesecu ove godine. Netflix još nije službeno komentirao navode, ali vjerovat ćemo Imperatorici Furiosi.

Nemamo ovdje ništa posebno za dodati – Holden Ford (Jonathan Groff), Bill Tench (Holt McCallany) i Wendy Carr (Anna Torv) vratit će se u kolovozu na Netflixove servere i nastavit će istraživati serijske ubojice. Serija je inspirirana knjigom Mind Hunter: Inside The FBI’s Elite Serial Crime Unit, a prati već spomenuti trojac agenata u elitnoj FBI-jevoj jedinici specijaliziranoj za profiliranje i lov na serijske ubojice.

Mindhunter je smješten u 1979., a režiju potpisuje David Fincher (“Seven”, “Zodiac”), koji zajedno s Charlize Theron i producira. Netflix je ponudio deset epizoda i nakon malo početnog naštimavanja serija je pronašla svoju nit vodilju i provela gledatelje kroz neizvjesnu, napetu i produkcijski prvorazrednu prvu sezonu.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861