Bones dobiva desetu sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
Bones dobiva desetu sezonu

Bones dobiva desetu sezonu

Daleko od iznenađenja — Fox je obnovio veteranski procedural sa Davidom Boreanazom i Emily Deschanel za okruglu desetu sezonu. Dodatno, serija dobiva nagradno putovanje natrag u svoj stari termin ponedjeljkom, nakon kratkog sedmo-epizodnog izleta, koliko je trajalo ovojesensko preseljenje na petak. Promjena stupa na snagu u ožujku.

Dobre vijesti za fanove Bonesa, nešto lošiji znak za komedije Raising Hope i Enlisted koje sad ostaju usamljene u terminima petkom (dobro, društvo će im pratiti kulinarski show Kitchen Nightmares, ali Gordon Ramsay je uvijek mrzovoljno društvo za druženje petkom navečer).

Autor i showrunner serije, Hart Hanson, prepustit će kormilo Bonesa kako bi se posvetio svojoj novoj seriji, Backstorm. Fox ju je naručio početkom godine, nakon što je CBS prošlog proljeća odbacio pilot. Rainn Wilson je u glavnoj ulozi kao pretili i uvredljivi detektiv koji pokušava promijeniti svoju destruktivnu narav.

Usput: NBC je ugasio svjetla na setu sitcoma Sean Saves the World, što praktički znači otkazivanje. “Nedostajat ćeš nam, Sean Hayes” — nitko.

Komentari (1)
  • pogledao par sezona,ima i pokoja pristojan fragment određenih epizoda ali to bi bilo to..pošto nisam nista ocekivao kad sam počeo gledati,nisam nista ni dobio..

    Backstorm zvuci zanimljivo,Wilson i njegova farma cikle su mi prirasli srcu.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861