Boardwalk Empire gotovo paralelno stiže na HTV i domaći HBO – serijala.com

Boardwalk Empire gotovo paralelno stiže na HTV i domaći HBO

Boardwalk Empire

Ne iste sezone, doduše. HTV konačno na raspored smjestio davno najavljenu prvu sezonu, a treća na domaći HBO stiže samo dan nakon američke premijere.

 1. konkvi says:

  jako daleko od kvalitete six feet under ili soprano, jaaako daleko.
  s malim odmakom, i nakon odgledane obje sezone, djeluje pomalo šizofreno, baš onako scorsesevski. i glupavo, kao tipičan proizvod za američku publiku. plošni, nedorađeni likovi, osim jimmya. s.buscemi odličan glumac, samo to. ženski likovi redom ili potpuno tupavi ili ludi, izuzev angele, ali i njoj su morali prikeljiti neku “anomaliju”. mrtvih i krvi na sve strane, sex tj. prostitucije u izobilju, kao i perverzija, od pedofilije do incesta ali i lezbijskih ljubavi, no zanimljivo hehe, ni traga muškim gay likovima, to se valjda u macho verziju muškarca talijanski korjena nikako ne uklapa, zabranjena tema ili gay lobi takvom scenariju nije dao zeleno svjetlo.

  sve u svemu, izvana izgleda sjajno, svi fino zbigecani, divni kostimi, scenografija itd, a ipak nešto ne štima. u stvari, ispada kao neka sprdačina, neozbiljan posao na koji je potrošeno puno para.

 2. jopps says:

  konkvi nemaš pojma o čemu pričaš, serija je odlična

 3. Iskupit će se za prekasan nedjeljni termin; repriza ide petkom u 21:45 na HTV1.

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *