Boardwalk Empire gotovo paralelno stiže na HTV i domaći HBO – serijala.com
Trenutno čitaš
Boardwalk Empire gotovo paralelno stiže na HTV i domaći HBO

Boardwalk Empire gotovo paralelno stiže na HTV i domaći HBO

Boardwalk Empire

Naravno, radi se o različitim sezonama. Boardwalk Empire, kojem je HTV zanimljivo ostavio originalni naziv, konačno stiže na našu javnu televiziju — a gotovo paralelno, domaći HBO najavljuje emitiranje treće sezone samo dan nakon američke premijere.

Boardwalk će na Prvom programu HTV-a od Sherlocka “naslijediti” nedjeljni termin, a 12 epizoda emitirat će svaki tjedan se oko 23.30 sati, s početkom od 30 rujna. S druge strane, pretplatnici domaćeg HBO-a moći će pogledati aktualnu treću sezonu serije svakog ponedjeljka u 20.05 sati, počevši od 17. rujna.

Treća sezona serije u SAD-u kreće već ove nedjelje, 16. rujna, a samo tjedan dana kasnije konkurirat će u glavnim kategorijama na dodjeli nagrada Emmy. Iako su lani bili u konkurenciji za glavne nagrade — uključujući najbolju dramu i najboljeg glavnog glumca — zlatni kipić još uvijek izmiče Boardwalku i Steveu Buscemiju, koji se morao utješiti “tek” Zlatnim globusom. Serija je lani nominirana za Emmy u čak 18 kategorija, no nagrade je većim dijelom odnijela samo u onim tehničkim.

3 komentara
  • jako daleko od kvalitete six feet under ili soprano, jaaako daleko.
    s malim odmakom, i nakon odgledane obje sezone, djeluje pomalo šizofreno, baš onako scorsesevski. i glupavo, kao tipičan proizvod za američku publiku. plošni, nedorađeni likovi, osim jimmya. s.buscemi odličan glumac, samo to. ženski likovi redom ili potpuno tupavi ili ludi, izuzev angele, ali i njoj su morali prikeljiti neku “anomaliju”. mrtvih i krvi na sve strane, sex tj. prostitucije u izobilju, kao i perverzija, od pedofilije do incesta ali i lezbijskih ljubavi, no zanimljivo hehe, ni traga muškim gay likovima, to se valjda u macho verziju muškarca talijanski korjena nikako ne uklapa, zabranjena tema ili gay lobi takvom scenariju nije dao zeleno svjetlo.

    sve u svemu, izvana izgleda sjajno, svi fino zbigecani, divni kostimi, scenografija itd, a ipak nešto ne štima. u stvari, ispada kao neka sprdačina, neozbiljan posao na koji je potrošeno puno para.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861