BBC otkazao The Hour, naručio seriju autora Misfitsa, obnovio dvije – serijala.com
Trenutno čitaš
BBC otkazao The Hour, naručio seriju autora Misfitsa, obnovio dvije

BBC otkazao The Hour, naručio seriju autora Misfitsa, obnovio dvije

Da nisu samo “glupi Ameri” ti koji otkazuju dobre serije pokazao je danas BBC, otkazavši nakon dvije sezone političko-novinarsku povijesnu dramu The Hour, sa Dominicom Westom (The Wire) u glavnoj ulozi. Druga sezona na BBC-u Two završila je 13. prosinca, a imali smo je među 30 najboljih serija protekle godine. Serija je obje godine nominirana za Zlatni globus u kategoriji najbolje miniserije ili televizijskog filma (prešutni dodatak nazivu kategorije uključuje i “britanske serije”).

Kažu s BBC-a, morali su napraviti mjesta za nove serije, a jučer su naručili čak osam novih, uz obnove dviju postojećih. Komična kriminalistička drama Death in Paradise obnovljena je za treću sezonu, kao i povijesna drama Call the Midwife, čija se druga sezona trenutno emitira. Obje serije idu na BBC-u One.

Dodatno, naručili su čak devet novih dramskih serija, i to šest za BBC One i dvije za BBC Two. Kratke opise možete naći na BBC-jevim stranicama, a među njima su The Interceptor, nova akcijska serija bivšeg shorunnera Strike Backa, te Atlantis, avanturistička seriju o legendarnoj Atlantidi. Autor serije je autor i showrunner Misfitsa, Howard Overman, a zamijenit će otkazani Merlin. Također, BBC Four će privremeno zaposliti Dominica Westa za televizijski film u kojem će glumiti Richarda Burtona, nasuprot Heleni Bonham Carter u ulozi Liz Taylor.

6 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861