Batman i Catwoman dobili glumce u Gothamu – serijala.com
Trenutno čitaš
Batman i Catwoman dobili glumce u Gothamu

Batman i Catwoman dobili glumce u Gothamu

Lewis G. Wilson, Robert Lowrey, Adam West, Michael Keaton, Val Kilmer, George Clooney, Christian Bale, Ben Affleck i sada David Mazouz. Mazouz je deveti glumac koji će utjeloviti Brucea Waynea u još jednoj adaptaciji najpopularnijeg junaka Gotham Cityja.

Trinaestogodišnji Mazouz je poznat kao Sutherlandov autistični sin iz Foxovog Toucha, a njemu će se pridružiti i godinu dana starija Camren Bicondova u ulozi Seline Kyle, odnosno buduće Catwoman, u Foxovom Gothamu. Dvojac se pridružuje već poznatim glumcima Benu McKenzieju (Jim Gordon), Donalu Lougueu (Harvey Bullock), Seanu Pertweeju (Alfred) i mnogim drugima. Ekipa s io9 se dočepala nekakvog scenarija za pilot, koji možda je, a možda i nije točan, ali kako god – zvuči apsolutno užasno.

camren_bicondova_david_mazouz

Do novih detalja vezanih uz Gotham, pogledajte sjajan trailer za Rocksteadyjev zadnji nasatavak njihove trilogije Arhkam igara, nazvane Arkham Knight.

Komentari (1)
  • Ovo bi moglo biti zabavno samo da ne pretjeraju s teen patetitkom i ljubavnim zavrzlamama.. Gotham City i sve vezano za Batmana mi je velika slabost što svakako ne znači da ću tolerisat svakakvo smeće – poput mizernog Birds of Prey

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861