Amazon izbacio treću grupu pilota, uključujući Hand of God s Ronom Perlmanom – serijala.com
Trenutno čitaš
Amazon izbacio treću grupu pilota, uključujući Hand of God s Ronom Perlmanom

Amazon izbacio treću grupu pilota, uključujući Hand of God s Ronom Perlmanom

Prošlo je šest mjeseci otkako je Amazon objavio zadnju grupu pilota. Sada je došlo vrijeme za treću rundu, u kojoj se našlo pet potencijalnih serija — dvije drame i tri komedije.

Podsjećamo, Amazon je nedavno počeo s produkcijom vlastitih serija koje emitira putem vlastitog streaming servisa. Slično Netflixovom modelu, Amazon izbacuje kompletne sezone naručenih serija odjednom. No, ono što ih diferencira of Netflixa jest objavljivanje pilota te naručivanje serija na osnovu gledanosti pilota i komentara gledatelja.

U prvoj grupi pilota, Amazon je naručio Alpha House s Johnom Goodmanom, koji je nedavno obnovljen za drugu sezonu, i Betas, čija je sudbina i dalje upitna. Prije šest mjeseci, objavljeno je pet novih pilota, od kojih je Amazon naručio četiri. Kompletna prva sezona serije čiji je pilot dobio najbolje kritike, komedija Transparent, bit će dostupna od 26. rujna.

I iako još nisu objavili datume premijera preostalih serija (Mozart in The Jungle, Bosch, The After), Amazon je nastavio s izbacivanjem novih pilota. Među njima su tri komedije i dvije drame:

  • HAND OF GOD – HitFixov Alan Sepinwall opisao je seriju kao vrlo sličnu Starzovom pokojnom Bossu – u središtu je radnje pokvareni kalifornijski sudac, koji se nakon traumatičnog iskustva okreće religiji te počinje doživljavati halucinacije za koje vjeruje da je Bog koji mu se izravno obraća. U glavnim su ulogama Ron Perlman (Sons of Anarchy) i Dana Delany (Body of Proof, Desperate Housewives).
  • HYSTERIA – Mena Suvari utjelovljuje doktoricu koja istražuje čudnu epidemiju među srednjoškolkama. Koja je caka? Bolest se navodno širi “putem tehnologije”.
  • REALLY – Možda nezgodan tajming za seriju koja ima vrlo sličnu premisu novoj FX-ovoj komediji, Married. U glavnim su ulogama Sarah Chalke (Scrubs, How I Met Your Mother) i Selma Blair (Anger Management, Kath & Kim), kao i Jay Chandrasekhar i Collette Wolfe. Amazon opisuje seriju kao humorističan i iskren pogled na kompleksnost braka i dinamiku skupine bliskih prijatelja.
  • THE COSMOPOLITANS – Komedija koja se bavi društvenim životom skupine Amerikanaca koji su se preselili u Pariz. U glavnoj je ulozi, između ostalih, Adam Brody (The O.C.).
  • RED OAKS – Pod produkcijskom palicom Stevena Soderbergha (čiji se posljednji projekt, The Knick, upravo emitira na Cinemaxu), Red Oaks je smješten u country klub u 1985. godini te prati tinejdžersku tenis zvijezdu.

Amazon je objavio zajedničku najavu za svih pet pilota:

A evo i službenog trailera za prvu sezonu komedije Transparent:

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861